Forsiden

"At vokse sammen - udvikling og selvudvikling i parforholdet" nu i Borgens klassikerserie

Er du på udkig efter en både seriøs og letlæselig bog om selvudvikling og parforhold, er Ole Vadum Dahls bog "AT vokse sammen, - Udvikling og selvudvikling i parforholdet" nu i boghandlerne igen.

Borgens forlag har den 9. oktober 2006 udgivet bogen som en af sine klassikere i "Valbygårdsserien".

At vokse sammen

AtVokseSammen.jpg
Ole Vadum Dahl's fjerde bog "At vokse sammen - Udvikling og selvudvikling i parforholdet" er en usædvanlig bog om parforhold og selvudvikling.

Bogen blev allerede en bestseller indenfor det første år efter udgivelsen i november 2001, hvor den solgte mere end 10.000 eksemplarer. Siden er det blevet til flere oplag, og her flere år senere er der stadig stor efterspørgsel på bogen fra mennesker, der leder efter en seriøs bog om, hvordan selvudvikling og parforhold går op i en højere enhed..

At vokse sammen- udvikling og selvudvikling i parforholdet er, ud over at være en nytænkende og praktisk "bog om parforhold," en introduktion til ID-Terapi og selvudvikling, som Ole Vadum Dahl har udviklet over de sidste ca. 12 år.

ID Terapi er allerede en af Danmarks mest populære og anerkendte terapi-metoder.

I bogen giver Ole Vadum Dahl praktiske anvisninger på, hvordan, selv vores værste og mest smertefulde parforholdsproblemer kan blive et springbræt til en intens og dybtgående personlig og spirituel udvikling, hvis blot vi betragter frustrationerne, konflikterne og længslerne i et parforhold på en anden måde. Han hævder, at forholdet til den vi elsker i virkeligheden afspejler det forhold vi, på et dybere plan, har til os selv og forklarer, at den grad af kontakt vi har med vores egen sjæl, er afgørende for, hvor dyb en kærlighed og intimitet vi vil have til vores partner. Vi kan derfor ikke skille vores egen udvikling fra partneren og forholdet. Egentlig selvudvikling handler derfor i ordets bedste betydning om at vokse sammen.

NB.

De psykoterapeutiske principper og metoder som bliver præsenteret i "At vokse sammen - Udvikling og selvudvikling i parforholdet", er baseret på ID Terapi, den helhedsorienterede terapi-metode, som Ole Vadum Dahl har udviklet, og som også er den røde tråd i den 4-årige ID Psykoterapeut uddannelse..

På tredje år af Ole Vadum Dahls psykoterapeutuddannelse trænes kursisterne specifikt i at arbejde med kærlighed, parforhold og seksualitet.

Vil du vide mere, afholdes der løbende informationsmøder om ID Psykoterapeut Uddannelsen både i Jylland og på Sjælland.

Klik her, hvis du vil se, hvornår de næste hold af den 4-årige psykoterapeutuddannelse starter op hhv. i København, på Drueholm, midtsjælland og på Den gamle præstegård i Silkeborg.

Klik her for at gå tilbage til forsiden af parforholdskanalen og få inspiration til selvudvikling og parforhold