Forsiden

Hvordan finder jeg en, der virkelig elsker mig?

At forsøge på at finde et menneske, som virkelig vil elske os, er den sikre vej til frustrationer og en ulykkelig fremtid. Spørgsmålet er typisk for os, når vi går rundt og savner og leder ud fra et underskud. Hvis vi helhjertet holder af os selv, leder vi ikke efter et menneske, som virkelig vil holde af os. Ønsket om at finde en, der virkelig elsker os, udtrykker som regel, at vi er i underskud. Det dækker over et helt almindeligt, legitimt menneskeligt behov, nemlig behovet for kærlighed.

Læs mere af "Hvordan finder jeg en, der virkelig elsker mig?" »

10 trin til at finde den rigtige kæreste

Jo mere du har gjort dig klart, hvad det er, du ønsker dig hos en kæreste og i et parforhold, jo bedre kan din underbevidsthed hjælpe dig med at opfange de "rigtige" signaler og tiltrække dig det, du har brug for kærlighedsmæssigt. Her er 10 ting du kan gøre for at få sat gang i den rigtige tiltrækning.

Læs mere af "10 trin til at finde den rigtige kæreste" »

Test om du er klar til et nyt parforhold

Kan man være klar til et nyt forhold?
Rammer Amors pile ikke bare, når vi mindst venter det? -

Jo i mange tilfælde, men hvis vi nu alligevel går og er singler og længes efter at dele livet med et andet menneske, kan vi da lige så godt bruge tiden til at skabe så gode forudsætninger for et nyt forhold som muligt.

Så her er en lille selvtest, du kan lave for at få klarhed over, om du i virkeligheden er klar til et nyt forhold lige nu.

Læs mere af "Test om du er klar til et nyt parforhold" »