« Kunsten at få kæresten til at komme os i møde | Forsiden | Om at forstå kvinder »

Fra jalousi til selvglæde

Et 30-minutters TV-program om jalousi i parforholdet

Den 4. april 2007 medvirkede Ole Vadum Dahl i endnu et program om parforhold og kærlighed hos Signe Rye Petersen på TV2 Øst. Denne gang handlede emnet specifikt om den ubegrundede jalousi, som kan gribe mange af os og gøre livet surt for både os selv og kæresten.

Ole giver i denne halve times udsendelse en række konkrete ideer til, hvordan vi kan få talt om jalousien i stedet for at lave spil eller drama, ligesom han også kommer ind på, hvad man kan gøre, hvis man har en jaloux kæreste.

I Ole Vadum Dahl's fjerde bog "At vokse sammen", kan du få mange flere ideer til, hvordan du håndterer vanskelige situationer i dit parforhold. Bogen er udgivet på Borgens forlag i Valbygårds-serien og kan købes i stort set enhver boghandel.

Indsend en kommentar

(Hvis du ikke har skrevet kommentarer her før, er det muligt at dit indlæg skal godkendes først.)